Как да направя поръчка от Гоблени Заря 21

Гоблени Заря 21 могат да се поръчат както онлайн, така и чрез директно посещение в наш магазин. Най-голям избор, естестнео, има в централния ни офис в София, на бул. Христо Ботев. Там, освен гоблени, ще можете да изберети и рамки, за да бъдете подготвени още в началото.

Продуктите на Заря 21 ООД можете поръчате по следните начини:

* Онлайн от уебсайта: www.Zaria-21.com
* На фирмените телефони: 02 833 41 17 и 0887 35 60 21
* Директно посещение в наш магазин

Поръчки, чрез уебсайта

1. Изберете продукт. Натиснете бутона "Поръчай" или "Изпрати подарък"!
2. Проверете дали поръчката по вид, количество и цена отговаря на Вашия избор. Ако направите промяна, натиснете бутон "Преизчисли". За да продължите напред - натиснете бутон "Запази и продължи".
3. Ако желаете да добавите други продукти - изберете ги последователно и добавете в кошницата. При натискане на бутона "Поръчай" те, продуктите, в случая Гоблените, ще се добавят всеки път към Вашата поръчка и ще се сумират.
4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка - Вид доставка, Тип на доставка и Адрес на доставка. Ако искате да поясните нещо - напишете Забележка. За да продължите напред натиснете бутон "Запази и продължи".
5. Тук е необходимо е да предоставите пълни и точни данни за Вас - име, e-mail, телефон, евентуално фирма и данни за фактуриране. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка!" и натиснете бутон Запази и продължи.
6. Проверете посочените от Вас детайли за доставка и плащане. Ако желаете да направите корекции натиснете линк "Предишна стъпка" . За да изпратите поръчката натиснете бутон Поръчвам".